DKN Technology H20Ar review 2023

Houd je van roeien? Wil je het echte gevoel ervaren van het roeien? Dat kun je nu in je eigen huis met de H20Ar roeitrainer. Je kunt aan indoor roeitraining beginnen met deze roeitrainer. De H20Ar is een waterroeier en geeft de meest realistische ervaring in roeien. De H20Ar is de beste roeitrainer met een waterweerstand. De waterroeiers zijn stiller en soepeler dan wanneer je een roeitrainer hebt met luchtweerstand. De H20Ar roeitrainer heeft een realistische weerstand omdat er gebruik wordt gemaakt van water. 

Deze roeitrainer is voor beginnende roeiers en gevorderde roeiers geschikt. Dit fitnessapparaat roeitrainer bootst het gevoel van roeien in open water na. We gaan in deze review alle belangrijke punten op een rij zetten over e H20Ar roeitrainer. Zo kun je voor jezelf bepalen of de roeitrainer bij jou past. We gaan het in deze review vooral hebben over de functies, het design en alle voor- en nadelen van de H20AR roeitrainer.

DKN Technology H20AR kopen/prijsvergelijking

Impressie

Het uiterlijk van de roeitrainer is in het zwart maar de blauwe en grijze elementen vallen direct op. De witte letters op de roeitrainer maken de roeitrainer af. Het ziet er top uit.

dkn-technology-h20ar-roeitrainer-zij
dkn-technology-h20ar-roeitrainer-ingeklapt-rechtopstaand
dkn-technology-h20ar-roeitrainer-voetsteunen
dkn-technology-h20ar-roeitrainer-display

Design

De H20Ar is een cardio apparaat dat zo ontworpen dat je genoeg uitdaging hebt in je training. Ben je een beginnende roeier of een gevorderde roeier? Het maakt niet uit. De H20Ar is een professioneel fitnessapparaat met veel opties. De monitor op de H20Ar geeft je de standaard waardes tijdens het sporten. 

Je kunt deze gemakkelijk aflezen op het display. Je kunt hier bij denken aan de snelheid, de roeibewegingen, het calorieverbruik, de tijd en de afstand. De H20Ar simuleert de dynamiek van het echte peddelen. Elke slag die je maakt met de H20Ar wordt onderbroken door een echte plons. Het beeld van water dat beweegt en het geluid zorgen voor de roeibeleving. 

Tijdens de inspanning van jou zal de H20Ar roeitrainer de weerstanden aanpassen. De variabele weerstand is een bijzonder eigenschap bij de H20Ar roeitrainer. De roeitrainer heeft een raceprogramma en een targetprogramma. Je hartslag wordt onder het roeien nauwkeurig gemeten. De H20Ar is voorzien van dubbele rails en heeft een stevig frame. 

De roeitrainer draagt gemakkelijk een gewicht tot 150 kg. De H20Ar roeitrainer ziet door zijn kleuren blauw, zwart, grijs en wit supermodern eruit. De H20Ar is ook goed voor mensen met mobiliteitsproblemen zoals bijvoorbeeld artritis. Als je bezig bent met revalideren dan is de H20Ar de juiste trainingspartner voor je. Grote mensen kunnen gemakkelijk met de H20AR trainen.

Functies van de DKN Technology H20Ar

De functies van de H20Ar roeitrainer zijn wel interessant. In deze review zullen we alles vertellen over de belangrijkste functies zoals de weerstand, de monitor, de trainingsprogramma’s en de gebruikersopties. De H20Ar heeft veel mogelijkheden.

De variabele weerstand

Een van de belangrijkste functies is de variabele weerstand. Wanneer je gaat roeien past zich de weerstand automatisch aan op de momenten dat jij je inspant. Hoe harder jij gaat roeien, hoe intenser de training gaat worden voor je. Het is een eigenschap die belangrijk is zodat je goed kunt trainen. De weerstand past zich aan op jouw roeibewegingen die je maakt.

De monitor van de H20Ar

De monitor op de H20Ar roeitrainer is ideaal omdat je alle variabelen gemakkelijk kunt aflezen. Alle gegevens die belangrijk zijn voor de training worden op de monitor weergegeven. De variabelen die je zult zien op de monitor zijn het calorieverbruik, je snelheid, de afstanden die je roeit, de tijd en de roeibewegingen die je maakt.

De trainingsprogramma’s van de H20Ar roeitrainer

De H20Ar roeitrainer biedt je twee trainingen aan. Je kunt kiezen uit een targettraining of een raceprogramma. Met deze trainingen zou je meteen kunnen starten. De H20Ar beschikt ook over een draadloze hartslagconnectiviteit. Het enige wat je hoeft te doen is de kinomap app downloaden. Je hartslag wordt dan tijdens de roeitraining steeds geregistreerd.

De opties voor de gebruiker van de H20Ar 

Een belangrijke eigenschap die de H20Ar heeft is dat die door iedereen te gebruiken is. De H20Ar is niet alleen te gebruiken door gezonde mensen. Als je aan het revalideren bent of je hebt mobiliteitsproblemen dan is de H20Ar de beste roeitrainer. Mensen die groot zijn kunnen trainen met de H20Ar.

Voor- en nadelen van de DKN Technology H20Ar

Er zijn altijd voor en nadelen bij een product. We zetten deze voor je op een rijtje zodat op basis daarvan een keuze gemaakt wordt. De H20Ar roeitrainer moet wel bij je training passen. De voordelen en nadelen zijn dan belangrijke punten.

Voordelen
 • Het opbergen van de H20Ar
 • De programma’s van de H20Ar roeitrainer
 • Compatibel met kinomap
 • Is geschikt voor alle gebruikers
Nadelen
 • De Prijs
 • Geen verlicht display

Voordelen

 • Het opbergen van de H20Ar 
 • De programma’s van de H20Ar roeitrainer
 • Compatibel met kinomap
 • Is geschikt voor alle gebruikers

Het opbergen van de H20Ar

De H20Ar heeft een afmeting van L 212 x B 51 x H 93 cm. Je kunt ruimte besparen door de roeitrainer in staande houding te zetten. De roeitrainer kun je dan gemakkelijk opbergen.

De programma’s van de roeitrainer

Je hebt de mogelijkheid om met een raceprogramma en een targettraining direct te starten met je workout. Hoe harder je gaat roeien, hoe hoger de variabele weerstand zich gaat aanpassen.

Compatibel met kinomap

Als je de hartslag wilt gemeten hebben dan kun je kinomap downloaden. Je hartslag wordt dan geregistreerd. Het is dan voor je mogelijk om de hartslagregistratie op de monitor goed te volgen.

Is geschikt voor alle gebruikers

De H20Ar roeitrainer is voor alle sporters en gebruikers. Als je groot bent of mobiliteitsproblemen hebt maar ook als je bezig bent met revalidatie. De H20Ar is geschikt voor beginners en gevorderden.

Nadelen

Zoals ieder product heeft de H20Ar ook nadelen. De nadelen van de H20Ar zijn er niet veel maar we gaan ze wel benoemen.

 • De Prijs
 • Geen verlicht display

De Prijs

De prijs van de H20Ar is niet goedkoop maar je krijgt er wel een waardevolle roeitrainer voor terug. Het stabiele frame zorgt ervoor dat je er jaren plezier van hebt. De mogelijkheden die de H20Ar biedt zijn prima. 

Geen verlicht display

De roeitrainer heeft geen verlicht display. Het aflezen kan dan misschien voor mensen moeilijker zijn. Je kunt dit oplossen door een extra lampje dicht in de buurt te zetten of de H20Ar ergens plaatsen waar meer lichtinval is.

Specificaties

Belastbaar gewicht150 kg
Kleur Zwart, blauw, grijs en witte letters
Antislip pedalenJa
Maximale gebruikerslengte200 centimeter
InklapbaarJa
Programma’sRaceprogramma en targetprogramma
HartslagmetingJa
WeerstandssysteemJa, waterweerstand
Kantelbaar schermJa
BorstbandmogelijkheidJa
GebruikersVoor iedereen die wil sporten
Compatible met KinomapJa
RailDubbele rail

Handleiding

DKN Technology H20Ar kopen/aanbiedingen

8.5Expert Score
Conclusie

Voor de prijs krijg je een roeitrainer met veel mogelijkheden. Een belangrijke eigenschap is de variabele weerstand die zich automatisch aanpast bij de inspanning van het roeien. Het ontwerp van de H20Ar ziet er door de verschillende kleuren modern uit. De roeitrainer is inklapbaar zodat je deze gemakkelijk kunt opbergen. De H20Ar is ruimtebesparend en staat niet in de weg. 

De H20Ar roeitrainer heeft een kantelbaar scherm en is voorzien van dubbele rails. Gebruikers tot 2 meter kunnen gemakkelijk gebruik maken van de H20Ar. Je kunt gelijk starten met programma’s zoals de race en de target. De H20Ar kan gemakkelijk een gewicht aan tot 150 kilogram. 

Je hartslagregistratie kun je gemakkelijk volgen door de kinomap te downloaden. Je kunt deze aflezen op de monitor. De roeitrainer heeft een borstbandmogelijkheid. Een goede eigenschap van de H20Ar roeitrainer is dat iedereen die wil sporten deze ook kan gebruiken. 
Voor mensen die revalideren of artritis hebben is de H20Ar een perfect sportmaatje. Trainen is gemakkelijk voor iedereen met de H20Ar roeitrainer.

Fitnessapparatuur-kopen.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo