Beste loopband voor zware mensen tot 150kg van 2023

Een loopband is ook een een geweldige manier om calorieën te verbranden en je te helpen in vorm te komen. Loopbanden zijn dan ook een van de beste cardioapparaten om af te vallen, uithoudingsvermogen op te bouwen en uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren. En het is ook nog is heel erg toegankelijk. Met de juiste loopband hoef je niet eens je huis te verlaten en kun je gewoon tijdens het kijken van je serie of film trainen!

Maar het kan een moeilijk opgaven zijn voor zware mensen om een goede loopband tot 150 kg te vinden. En als je zwaar bent, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de loopband die je koopt jouw gewicht aankan. Maak je geen zorgen wij hebben een lijst samengesteld van de beste loopbanden voor zware mensen tot 150 kg!

Wil je ook weten waar je op moet letten tijdens het kopen van een loopband? dan hebben we ook nog een koopgids gemaakt met alles wat je moet weten bij het kopen van een loopband!

De beste loopband voor zware mensen in 1 overzicht – Top 4

VirtuFit Elite Smart Touch Loopband

Beste koop loopband voor zware mensen met belastbaarheid tot 150 kg
1.299,00 1.599,00

DKN Technology ProRun Loopband

Beste luxe loopband met 150 kg belastbaarheid
3.995,00

DKN Technology Endurun Loopband - Gratis Levering

Beste inklapbare loopband met 150 kg belastbaarheid
2.495,00

Beste koop loopband voor zware mensen met belastbaarheid tot 150 kg – VirtuFit Elite Smart Touch

VirtuFit Elite Smart Touch Beste koop loopband voor zware mensen met een belastbaarheid tot 150 kg. Dit is mogelijk door het sterke frame dat gemaakt is van hoogwaardig metaal en kunststof.

De VirtuFit Elite Smart Touch is qua prijs de beste loopband voor zware mensen. Deze loopband heeft een draagvermogen van 150 kilogram. De maximale hellingshoek op dit model is 15 graden en de maximale snelheid is 18 kilometer per uur. De VirtuFit Elite Smart Touch loopband heeft een 2,5 pk continue vermogen, wat meer dan genoeg is voor de meeste gebruikers en deze loopband ideaal maakt voor mensen tot 150 kg

De VirtuFit Elite Smart Touch heeft ook veel functies die hem geschikt maken voor diegenen die willen afvallen of hun hartslag willen trainen. De VirtuFit Elite Smart Touch bevat 75 programma’s, 6 gebruikersprogramma’s en 1 hartslag gestuurd programma. Daarnaast heeft deze loopband een geïntegreerde hartslagmeter om je hartslag te meten tijdens het sporten.

De VirtuFit Elite Smart Touch beschikt ook over vele andere functies, zoals een verlicht display, een TFT-kleurendisplay en ingebouwde luidsprekers, zodat u naar muziek kunt luisteren terwijl u traint! Bovendien bevat de VirtuFit Elite Smart Touch Bluetooth-connectiviteit, zodat je je telefoon of tablet erop kunt aansluiten en apps kunt gebruiken zoals:

– Kinomap

– Zwift

– FitShow

– RunSocial

VirtuFit Elite Smart Touch Loopband

1.299,00 1.599,00
Daisycon Fitwinkel.nl
Laatste update was op: 11 februari 2023 19:46

Beste koop loopband voor zware mensen met belastbaarheid tot 150 kg

8Expert Score
Conclusie

De VirtuFit Elite Smart Touch is met zijn belastbaarheid van 150 kg en zijn zeer krachtige motor erg geschikt voor zware mensen. Er is ook een hellingshoek tot wel 15% mogelijk die de workout zwaarder maakt en dus effectiever. Met een top snelheid van 18 km/uur zal de loopband alle workouts aan kunnen.

Voordelen
 • Sterk frame
 • Veel apps
 • Veel programma’s
 • Ingebouwde speakers
 • Krachtige motor
Nadelen
 • Erg zwaar

Beste luxe loopband met 150 kg belastbaarheid – DKN Technology ProRUN

De DKN Technology ProRUN loopband is de perfecte keuze voor zware gebruikers die op zoek zijn naar een loopband van topkwaliteit. Hij biedt een maximaal draagvermogen van 180 kilogram en een lang en breed loopoppervlak van 59 x 155 cm.

De Next Gen AC motor levert een continu vermogen van 4 PK met een piekbelasting van 7 PK. Gecombineerd met een heavy-duty hellingmotor levert de ProRUN een snelheidsbereik van 0,8 tot 20 km/u en een helling tot 21%.

Met een lang en breed loopoppervlak van 59 x 155 cm bieden het DKN Progressive Shock Absorbing deck en een orthopedische 3 mm dikke loopband voldoende ruimte om comfortabel op deze loopband te rennen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het stoten van uw schenen tegen de console of draden die over uw pad lopen.

Het materiaal en de structuur van het DKN-Technology Flex Deck zorgen voor de grootste schokabsorptie aan de voorkant, waar u het nodig heeft – daar waar de voet het loopvlak raakt. Dit Flex-Deck ontwerp zorgt voor maximale zijdelingse stabiliteit over het gehele loopvlak.

DKN Technology ProRun Loopband

3.995,00
TradetrackerProducts fitnesskoerier.nl
Laatste update was op: 11 februari 2023 19:46

Beste luxe loopband met 150 kg belastbaarheid

9.5Expert Score
Conclusie

De DKN Technology ProRUN is een zeer luxe en krachtige loopband. De loopband heeft een stabiel en voldoende breedte om comfortbalen op te lopen. Om je workout een boost te geven kun je ook gebrui maken van de hellinghoek optie tot wel 21%! Met zijn Next gen AC motor met een constant vermogen van 4 PK en een piekvermogen van 7 PK is de DKN Technology ProRUN klaar voor al jou workouts!

Voordelen
 • Zeer goede kwaliteit
 • 180 kg belastbaarheid
 • Zeer krachtige motor
 • Hellingshoek tot 21%
 • Semi professioneel
Nadelen
 • Duur
 • Erg zwaar

Beste inklapbare loopband met 150 kg belastbaarheid – DKN Technology EnduRUN

De EnduRun is een van de beste loopbanden op de markt van vandaag. Hij heeft een maximale belastbaarheid van 150 kg en een oversized loopdek met een breedte van 54 cm en een lengte van 151 cm. De EnduRun loopband is speciaal ontworpen voor zware mensen tot 150 kg die binnenshuis willen trainen.

Deze loopband heeft een wisselstroommotor met een continu vermogen van 2,5 pk en een hoge topsnelheid van 22 km/u, wat meer dan voldoende is voor de meeste gebruikers. Het oversized loopvlak van 54 cm x 151 cm biedt schokabsorptie en ondersteuning bij elke stap dankzij het ‘progressive shock absorbing deck’ systeem. Bovendien zijn er 5 gebruikersprofielen, zodat elk lid zijn eigen instellingen voor snelheid en helling kan hebben tijdens de training.

De EnduRun biedt een indrukwekkend hellingbereik van 0-15%. Snelheid en helling zijn eenvoudig te regelen met de one-touch knoppen op de console of met behulp van de draadloze handbediening als u liever niet uw armen gebruikt tijdens het trainen.

Er zijn 18 unieke trainingsprogramma’s, waaronder 3 door de gebruiker gedefinieerde, 3 hartslaggestuurde en 3 handmatige doelmodi, zodat u kunt kiezen welk type training op een bepaald moment het beste bij u past.

DKN Technology Endurun Loopband - Gratis Levering

2.495,00
TradetrackerProducts fitnesskoerier.nl
Laatste update was op: 11 februari 2023 19:46

Beste inklapbare loopband met 150 kg belastbaarheid

8.5Expert Score
Conclusie

Weinig ruimte? Maar wel graag willen sporten dan is de DKN Technology EnduRUN iets voor jou! De loopband is gemakkelijk in te klappen en neemt dus weinig ruimte in. Daarnaast heeft de loopband een hoge belastbaarheid van 150 kg en een krachtige motor die op alle workouts is voorbereid.

Voordelen
 • Veel trainings programma’s
 • Hoge topsnelheid
 • Inklapbaar
 • Hellingshoek tot wel 15%
 • Breed loopdek
Nadelen
 • Vrij zwaar
 • Geen borstband bijgeleverd

Beste goedkope loopband met 150kg belastbaarheid – Focus Fitness Jet 9 iPlus

De Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband is speciaal ontworpen voor intensief gebruik. U kunt op dit model zelfs trainen met een zwaar gewicht tot 150 kg. Daarnaast is deze loopband voorzien van vele handige functies, waaronder hartslagsensoren en Bluetooth verbinding.

De Jet 9 iPlus biedt 15 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en een handmatig programma waarmee u de hellingshoek tijdens de training kunt aanpassen.

De loopband heeft een elektronisch instelbare helling van 0 tot 15 niveaus die naar wens kan worden aangepast.

Bovendien heeft het apparaat geïntegreerde hartslagsensoren, zodat u tijdens de training uw hartslag kunt meten zonder extra apparatuur.

Het LCD-scherm toont alle belangrijke gegevens zoals snelheid, afgelegde afstand, verbrande calorieën en meer. Op de console van de loopband zijn een aantal sneltoetsen beschikbaar voor snelle toegang tot uw favoriete programma’s en instellingen.

Loopband - Focus Fitness Jet 9 iPlus - incl. Tablethouder en Bluetooth - Inklapbaar- Hellingsfunctie

969,00
Laatste update was op: 11 februari 2023 19:46

Beste goedkope loopband met 150kg belastbaarheid

8.5Expert Score
Conclusie

De Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband is speciaal ontworpen voor intesief gebruik. Met zijn 15 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s heb je altijd weer een uitdaging. En met de 15 helling niveaus kun je jezelf nog verder uitdagen! De loopband is voorzien va een handige LCD scherm die actuele informatie weergeeft. Dat allemaal voor die prijs!

Voordelen
 • Betaalbaar
 • 15 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s
 • 15 Hellingniveau’s
 • LCD scherm met actuele trainingsinformatie!
 • Bleutooth verbinding
Nadelen
 • Aan de zware kant

Koopgids – Tips tijdens het kopen van een loopband voor zware mensen tot 150 kg

Loopbanden lijken aantrekkelijk voor zware mensen. Maar de aanschaf van het verkeerde model kan een kostbare vergissing zijn. Daarom hebben wij een koopgids gemaakt zodat jij de beste keuze kunt maken. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste loopband voor thuis te vinden voor zware mensen tot 150 kg.

Gewichtscapaciteit

Bij het kiezen van een loopband moet u rekening houden met het maximale gewicht. Heb je overgewicht, dan kun je het beste een model zoeken dat tot 150 kg kan dragen. Heb je echter een beetje overgewicht, dan is elk model met een gewichtscapaciteit van 100 kg goed genoeg.

Reviews van loopbanden vermelden ook deze eigenschap samen met andere specificaties. U kunt ze doorlezen voor u uw keuze maakt.

Kwaliteit

De bouwkwaliteit van de loopband is erg belangrijk. Wanneer u een loopband koopt, moet u kijken naar de bouwkwaliteit van het apparaat. De beste loopbanden hebben een sterk frame en dek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en aluminium. De beste loopbanden zijn ook zeer duurzaam en kunnen jaren meegaan zonder enige problemen.

Motorvermogen

Het motorvermogen is een andere belangrijke factor bij het kopen van een loopband voor zware mensen. Hoe krachtiger de motor, hoe duurzamer en stabieler de loopband is als hij door een zwaar persoon wordt gebruikt. Een goede motor moet minstens 2 PK vermogen hebben, zodat hij zonder problemen kan draaien.

Loopoppervlak

Het loopoppervlak is een belangrijk onderdeel van een loopband, en het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je er een koopt die een voldoende breedte heeft. De grootte van het loopoppervlak beïnvloedt hoe comfortabel je zich voelt tijdens het trainen en hoe goed je jezelf in evenwicht kunt houden tijdens het trainen. Hoe breder het loopvlak, hoe stabieler je zich voelt terwijl je erop loopt. Een smalle baan kan je een onzeker gevoel geven omdat je je voeten te veel van links naar rechts bewegen. Daarnaast is het ook zo hoe breder de loopband hoe stabieler hij staat en dat zorgt voor meer vertrouwen tijdens het lopen op de loopband.

Helling

Op een loopband is de helling het verschil in hoogte tussen de voor- en achterkant van de band. Met andere woorden, de helling van de band is naar beneden gericht. Een lage tot middelmatige helling van 2% tot 4% is het beste voor beginners en mensen die niet gewend zijn op een loopband te lopen of te rennen. Als het trainen op een loopband voor u nieuw is en u zich er nog niet prettig bij voelt, kunt u een loopband met helling nemen (of er een kiezen met verschillende hellingshoeken), zodat u langzaam kunt beginnen en uw uithoudingsvermogen in de loop van de tijd kunt opbouwen.

Een hellinghoek kan je workout echt een boost geven. Het natuurlijk een stukje zwaarder om een helling en zal je dus ook meer calorieën verbranden.

Garantie

Het is belangrijk voor u om te controleren of uw loopband wordt geleverd met een garantie of niet. De garantie beschermt uw apparaat als het defect raakt binnen de aangegeven periode na aankoop. Een goed merk geeft ten minste twee jaar garantie, maar er zijn ook merken die levenslange ondersteuning bieden. Het geeft weer hoeveel vertrouwen de fabrikant in de loopband heeft. 

Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo