Beste massage apparaat van 2023

Ben jij op zoek naar een massage apparaat en wil je graag het apparaat dat het beste bij jouw behoefte past? Er zijn veel verschillende soorten massageapparaten waar je uit kunt kiezen, en daarom zullen we je helpen in dit oerwoud van massageapparaten.

In dit artikel zullen we je vertellen wat een massage apparaat nou precies is, welke soorten er zijn, hoe vaak je hem kan gebruiken, wat de voordelen ervan zijn, maar ook zullen we onze top 10 met je bespreken zodat jij straks een goede keuze kunt maken.

Over een goede keuze gesproken, als laatste zullen we je helpen met een koopgids met daarin tips en punten waarop je moet letten bij de aanschaf van een massage apparaat. Het wordt een lang artikel, dus ga maar lekker achterover zitten en lees hem rustig door, ander heb je na het lezen van dit artikel zeker een massage apparaat nodig.

Disclaimer: Als je een gezondheidsprobleem hebt, raadpleeg dan eerst je huisarts voordat je het apparaat gebruikt. Denk hierbij aan Medische implantaten, een pacemaker, spatadereden of bij zwangerschap bijvoorbeeld. Maar je kunt ook denken aan kanker en andere gezondheidsproblemen. Raadpleeg bij twijfel gewoon altijd je (huis)arts.

Beste massageapparaten in één overzicht – Onze top 10

Tchair TC-296

Beste massagestoel
1.599,00

Sanbo® Massage Gun PRO

Beste massage gun / pistool
139,00

Medisana NM 890

Beste nekmassage apparaat
124,00

Medisana FM 888

Beste voetmassage apparaat
114,99

Medisana MC825

Beste rugmassage apparaat
165,00

Wat is een massage apparaat?

Massageapparaten zijn fitnessapparaten die gebruik maken van trillingen, warmte of knedingen om een deel van het lichaam te masseren. Deze toestellen geven meestal een massage op één plaats tegelijk. Ze kunnen worden gebruikt voor pijnverlichting en ontspanning.

Massageapparaten worden gebruikt door mensen met pijn, spierpijn of stress in specifieke delen van het lichaam. Mensen kunnen ze gebruiken als aanvulling op manuele massages. Ze worden vaak gebruikt door mensen met chronische spierpijn, spanningshoofdpijn en lage rugpijn.

Nu zijn er veel soorten massageapparaten op de markt. Namelijk: massage pistolen, trilplaten, foamrollers, massagekussens, voetmassage-apparaten, apparaten voor een rugmassage, maar zelfs voor been- en hoofdmassage zijn er apparaten te vinden. Deze zullen we straks dan ook stuk voor stuk behandelen.

Voordelen van een massage apparaat

Nu zijn er een aantal voordelen waar je van gebruik kunt maken bij het gebruik van een massage apparaat. Hieronder zullen we de belangrijkste dan ook met je doornemen.

Verminderde stress

Massage is een geweldige stressverlichter en een massage apparaat kan je helpen de spieren te ontspannen, mentale spanning te verminderen en eventuele pijn te verlichten.

Pijnverlichting bij spierpijn

Spierpijn en spanning kunnen worden verlicht door het gebruik van een massage apparaat. Massage kan de bloedtoevoer naar geblesseerde of gezwollen spieren vergroten, wat het genezingsproces bevordert.

Vermindert knopen in de spieren

Een diepe weefselmassage helpt knopen in uw spieren los te maken die pijn of bewegingsbeperking veroorzaken.

Vergroot de bewegingsvrijheid

Een massage apparaat stimuleert zachte weefsels (spieren, pezen en ligamenten), wat resulteert in een verbeterde flexibiliteit en een groter bewegingsbereik.

Warmt de spieren enigszins op

De warmte-instelling op sommige massageapparaten ontspant het spierweefsel en verhoogt de doorbloeding, waardoor het gemakkelijker wordt om de spieren te rekken en te trainen met minder risico op blessures.

Beste koop massage apparaat – Northwall® Massage Gun Elite

De Northwall® Massage Gun Elite is een krachtig en draagbaar massage apparaat dat het spierherstel en de bloedcirculatie verbetert. Het wordt geleverd met 6 verschillende massagekoppen die gemakkelijk op het apparaat kunnen worden bevestigd. Elk van deze koppen voert een iets ander soort massage uit voor je hele lichaam.

Deze massage gun is een uitstekend apparaat omdat het wordt geleverd met 9 verschillende vibratie-instellingen, die je kunt kiezen op basis van de intensiteit en het type massage dat u wilt krijgen.

Dit massagepistool zal je helpen om spierstijfheid en pijn te verminderen, spieren te ontspannen en je doorbloeding te verbeteren, wat op zijn beurt je zal helpen sneller te herstellen na een work-out of lange dagen werken.

8.5Expert Score
Conclusie

Als beste koop hebben we een massage gun gekozen aangezien dit een handig apparaat is waar je alle spieren mee zou kunnen masseren. Het is dus multifunctioneel. De Northwall massage gun elite is dan ook een zeer goede keuze voor de juiste prijs.

Voordelen
 • 6 opzetstukken
 • Multifunctioneel
 • Sterke motor
 • 9 intensiteit standen tot 4.200 RPM
 • 6 warmtestanden
Nadelen
 • Geen timer
 • batterijduur van 2 uur

Beste trilplaat – DKN Technology XG-10 Pro

De DKN Technology XG-10 Pro is een trilplaat van de hoogste kwaliteit, die zelfs professioneel gebruikt kan worden in sportscholen en revalidatiecentra. Wel is het een wat groter apparaat en zal je er dus wel ruimte voor moeten hebben.

De DKN Technology XG-10 Pro heeft een uiterst solide constructie en een hoge belastbaarheid tot 150 kg. Het apparaat heeft een gewicht van 58 kg en de afmetingen zijn 92 x 85 x 139 cm (LxBxH). Al deze kenmerken maken de DKN Technology XG-10 Pro tot een van de grootste trilplaten op de markt.

In totaal zijn er 12 trainingsprogramma’s, waaronder een manuele modus. Het apparaat heeft ook een geïntegreerde virtuele 3D-coach die u door uw workouts begeleidt. Je kunt de trilsnelheid op 20-50 Hz instellen waarmee je hem uitstekend op jouw behoefte kunt afstemmen.

9.5Expert Score
Conclusie

Dit massage apparaat maakt gebruikt van een trillende plaat om jouw spieren te doen ontspannen. Het is echt een professioneel apparaat waar je niet alleen voor ontspanning op kunt gaan staan, maar ook om oefeningen mee kunt doen.

Voordelen
 • Zeer professioneel
 • Geïntegreerde 3D-coach
 • 12 trainingsprogramma's
 • Multifunctioneel
 • Mooi display
Nadelen
 • Premium investering
 • Vrij groot van formaat

Beste massagestoel – Tchair TC-296

Deze massagestoel is uitgerust met een aantal hoogwaardige functies. Ze zijn vooral doeltreffend bij rug- en nekpijn. De Tchair TC-296 biedt een verscheidenheid aan massages die kunnen worden uitgevoerd in vier verschillende posities (liggend, zittend, halfliggend en zittend met gestrekte benen).

De uitrusting bestaat uit een airbagmassagesysteem en 3D intelligente massagetechnologie. De drie belangrijkste massagetypes die door het toestel worden aangeboden zijn: Kneden, Tikken en Shiatsu. Het zitkussen heeft een verwarmingsfunctie terwijl de voetsteun is uitgerust met een roller die de voeten masseert.

De vier automatische programma’s bestaan uit de standen Quick, Extend, Relax en Therapy. Er zijn ook drie standen die handmatig kunnen worden aangepast: Strength Level, Air Massage Intensity en Speed.

De Tchair TC-296 is geschikt voor gebruikers met een gewicht tot 96 kg. Hij is gemaakt van kunstleer dat gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. De afmetingen van dit apparaat zijn 105 x 64,5 x 55 cm (LxBxH) en neemt dus wel aardig wat ruimte in beslag.

Tchair TC-296

1.599,00
Laatste update was op: 29 november 2023 08:39

Beste massagestoel

9Expert Score
Conclusie

De Tchair TC-296 is echt een massage apparaat als je er de ruimte voor hebt. Het is een groot apparaat en is ook een redelijke investering. Wel is het echt een top apparaat aangezien je er gewoon in kunt zitten en de massage wordt voor je gedaan. Daarnaast kun je ook veel verschillende delen van je lichaam ermee masseren, wat natuurlijk top is.

Voordelen
 • Je kunt lekker ontspannen zitten
 • Mooi strak uiterlijk
 • Nek, rug, schouders, benen massage
 • Zeer luxe uitvoering
Nadelen
 • Premium investering
 • Groot van formaat

Beste massage gun / pistool – Sanbo® Massage Gun PRO

Het Sanbo® massagepistool PRO is het beste massagepistool/pistool op de markt. Het massagepistool heeft 9 verschillende intensiteitsinstellingen en wordt geleverd met een grote verscheidenheid aan massagekoppen.

Het apparaat is klein van formaat en is daardoor gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Het apparaat heeft een timer die je laat weten wanneer je het 10 minuten achter elkaar hebt gebruikt. elke spiergroep met een specifieke kop te behandelen.

Het Sanbo® massagepistool PRO is een van de lichtste en kleinste slaghoedjespistolen op de markt. Dankzij het kleine formaat kunt u het gemakkelijk op al uw spieren gebruiken. Het gewicht van het massagepistool is slechts 700 gram en daardoor zeer gemakkelijk voor langere tijd te gebruiken.

Hij heeft een anti-val- en hittebeschermingssysteem. Dit maakt het mogelijk om het massage apparaat veilig te gebruiken omdat het niet oververhit kan raken of naar beneden kan vallen als u het verkeerd neerzet.

Dankzij de batterijlevensduur van 3 uur kunt u dit massagepistool lange tijd gebruiken zonder dat u het hoeft op te laden. U kunt het massagepistool eenvoudig opladen via elke USB-poort, zoals de oplader van uw laptop of smartphone. (USB-kabel inbegrepen)

Sanbo® Massage Gun PRO

139,00
Laatste update was op: 29 november 2023 08:39

Beste massage gun / pistool

8.5Expert Score
Conclusie

De Sanbo massage gun is een massage apparaat dat multifunctioneel is aangezien je er alle spieren mee kunt masseren. Wel moet je zelf het apparaat bedienen of iemand hebben die het voor je doet. Maar doordat dit zo licht is en lekker in de hand ligt moet dat geen probleem zijn.

Voordelen
 • Ligt lekker in de hand
 • Is erg licht met zijn 700 gram
 • 9 intensiteitstanden
 • Heeft een timer
 • Multifunctioneel
Nadelen
 • Geen afstandsbediening
 • Je zult zelf de massage moeten uitvoeren

Beste foamroller – Positive things foamroller

Het volgende soort massage apparaat dat we met je willen bespreken is de foamroller. Hoewel het geen elektronisch apparaat is, is het wel een voorwerp waar je jouw spieren mee kunt losmaken en masseren.

Als we dan kijken naar de beste foamroller, dan komen we uit bij de Positive things foamroller. Deze roller heeft een vrij harde foamlaag zodat je de dieper liggende spieren ook te pakken kun krijgen.

Hij wordt geleverd inclusief een gratis reistas en een extra trigger point massage bal. Hier kun je weer specifiekere plekjes mee masseren. Erg handig als extra. Deze foamroller is gemaakt van Eva foam en is dan ook zeer kwalitatief.

Positive things foamroller

16,95
Laatste update was op: 29 november 2023 08:39

Beste foamroller

6.5Expert Score
Conclusie

Dus niet echt een elektronisch apparaat die de massage voor je doet, maar wel een apparaat die je kan helpen jouw spieren los te maken. Daarnaast is dit een goedkope oplossing als er niet een groot budget voor is en je kunt het ook zo zien, er is ook geen elektronica dat kapot kan gaan.

Voordelen
 • Gemakkelijk mee te nemen
 • Goedkope oplossing
 • Geen elektronica aan te pas
Nadelen
 • Je zal zelf druk moeten uitoefenen
 • Minder ontspannen
 • Geen warmte standen

Beste massagekussen – Lifeproducts Draadloos Shiatsu Massagekussen

Het Lifeproducts Draadloze Shiatsu Massagekussen heeft een compact ontwerp en kan gemakkelijk in uw auto worden gebruikt. Het massagekussen is gemaakt van kunstleer. U hoeft het apparaat slechts 2 uur op te laden voordat u het 2 uur kunt gebruiken. Als u de verwarmingsfunctie uitschakelt, wordt deze tijd verlengd tot 2,5 uur.

Het Lifeproducts Draadloze Shiatsu Massagekussen heeft twee massagerichtingen en twee massageprogramma’s (elk in drie snelheden). Het kussen kan op vier plaatsen gebruikt worden: nek, rug, lenden en zitvlak. Het kussen heeft ook 1 verwarmingsstand voor extra ontspanning.

Lifeproducts Draadloos Shiatsu Massagekussen

39,95
Laatste update was op: 29 november 2023 08:39

Beste massagekussen

8Expert Score
Conclusie

Het Lifeproducts draadloos shiatsu massage is een handig kussen die niet al te groot is en je dus eenvoudig mee kunt nemen. De warmte functie is een mooie bijkomstigheid die ervoor kan zorgen dat jouw spieren heerlijk ontspannen tijdens de massage.

Voordelen
 • Heeft een verwarmingsstand
 • Te gebruiken in de auto
 • Instelbare draairichting
 • Heeft een timer
 • Draadloos te gebruiken
Nadelen
 • Geen afstandsbediening
 • Geen opslagruimte voor het koort

Beste nekmassage apparaat – Medisana NM 890

De Medisana NM 890 nekmassage apparaat is geschikt voor het verlichten van nekpijn dankzij de infraroodwarmte en vibratie. Het merk Medisana heeft een goede reputatie, en dat is te merken. Dit apparaat is goed gebouwd en het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit. Daarom is dit nekmassage apparaat ook zeer comfortabel om te dragen.

Naast de standaardmassage met vibratie, kunt u ook kiezen voor een warmetherapie programma. Dit kan met of zonder vibratie worden gedaan. Daarnaast zijn er twee intensiteitsniveaus voor de warmte beschikbaar die u zelf kunt instellen.

Als we het hebben over intensiteit, dan kunnen we je vertellen dat je deze echt helemaal zelf kunt instellen aangezien de banden waar je je armen doorheen kunt steken hiervoor bedoeld zijn. Hoe harder jij deze banden aantrekt, hoe hoger de intensiteit van de massage. Door deze banden wordt dit massage apparaat ook wel een massage band genoemd.

Het apparaat wordt geleverd met een kabel die je moet aansluiten op een stopcontact. Dit betekent dat je deze massageband niet overal in huis of tuin kunt gebruiken, maar altijd in de buurt van een stopcontact moet zijn. Gelukkig is de kabel lang genoeg om dit in de meeste gevallen geen probleem te laten zijn.

Medisana NM 890

124,00
AE__coolbluenl coolblue.nl
Laatste update was op: 29 november 2023 08:39

Beste nekmassage apparaat

8Expert Score
Conclusie

Het is een handig apparaat waar je heel specifiek de intensiteit van de massage mee kunt regelen. Wel ben je altijd gebonden aan een stopcontact, maar hoeft dat geen probleem te zijn. Zet de stoel of bank in de buurt van het stopcontact en je bent helemaal klaar of te gaan. Je kunt ook nog denken aan een verlengsnoertje.

Voordelen
 • 2 warmtestanden
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Hoes kan in de wasmachine
 • Lang snoer
Nadelen
 • Je bent altijd gebonden aan een stopcontact
 • Geen afstandsbediening

Beste voetmassage apparaat – Medisana FM 888

Dan hebben we nog voetmassageapparaten. Hiervoor kun je het beste voor de Medisana FM 888 gaan. Met het FM 888 voetmassage apparaat van Medisana kunt u uw voeten op een zeer aangename manier verfrissen en ontspannen. Door zijn compacte formaat past dit voetmassage apparaat in elk interieur en is het gemakkelijk op te bergen.

De FM 888 heeft rollers die onder uw voeten bewegen. Daarnaast heeft hij ook luchtkussentjes die aan de voorkant van uw voet worden opgeblazen en de voetzool masseren. Dit geeft een aangenaam gevoel aan de onderkant van uw voet. Ook de rollers geven een prettig massage-effect. U kunt eenvoudig instellen hoe hard of zacht deze rollers masseren door middel van de intensiteitschakelaar.

Omdat dit apparaat niet draadloos is en een elektrisch snoer heeft van 1,8 meter, bent u tijdens het masseren toch aan één plek gebonden. Maar omdat het vrij compact is, is het aan te raden om dit apparaat altijd op één plek te laten staan, bijvoorbeeld in de woon- of slaapkamer.

Medisana FM 888

114,99
AE__coolbluenl coolblue.nl
Laatste update was op: 29 november 2023 08:39

Beste voetmassage apparaat

8.5Expert Score
Conclusie

De Medisana FM 888 is ideaal als je houdt van voetmassages. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat die niet echt in de weg staat en je kunt genieten van compressie en Shiatsu massage met eventueel een warmtestand.

Voordelen
 • Warmtefunctie
 • Compressie &amp
 • Shiatsu massage
 • Compact van formaat
 • Lange kabel lengte (1,8 m)
 • 3 jaar garantie
Nadelen
 • Gebonden aan een stopcontact
 • Geen afstandsbediening

Beste rugmassage apparaat – Medisana MC825

De Medisana MC825 is een massagestoelkussen, dat wordt beschouwd als het meest betrouwbare en effectieve onder alle massageapparaten. Dit rugmassage apparaat is geschikt voor mensen die problemen hebben met hun gezondheid of voor mensen die in een hectisch levensritme leven en na het werk willen ontspannen.

Het massage apparaat heeft 1 verwarmingsstand en instelbare intensiteit. Het heeft een afstandsbediening waarmee je de intensiteit kunt wijzigen en kunt kiezen voor welke massagestand je wilt. Vibratie massage, acupressuurmassage of shiatsu-massage.

Het heeft 8 roterende koppen voor diepe weefselmassage en 4 roterende koppen voor shiatsu-massage. Dit apparaat weegt 5,9 kg, en verkrijgt zijn stroom via netstroom. Je zit dus wel altijd gebonden aan een stopcontact

Medisana MC825

165,00
AE__coolbluenl coolblue.nl
Laatste update was op: 29 november 2023 08:39

Beste rugmassage apparaat

8Expert Score
Conclusie

Hoewel dit apparaat vrij groot van formaat is het wel een apparaat die echt goed de rug kan masseren. Zet het stoelkussen in je stoel en ga lekker zitten. Gebruik de afstandsbediening en genieten!

Voordelen
 • 3 jaar garantie
 • Warmtestand
 • Afstandbediening
 • Instelbare intensiteit
 • Ideaal voor de rug
Nadelen
 • Gebonden aan een stopcontact
 • Past niet in elke stoel

Beste benenmassag apparaat – CINCOM® Professioneel Beenmassage apparaat

De CINCOM® Professioneel Beenmassage apparaat is zeer gemakkelijk in het gebruik. Dit beenmassage apparaat ziet er goed uit, het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een mooi design. Het massage apparaat heeft verstelbare klittenbanden die helpen het apparaat op zijn plaats te houden op uw benen en het gemakkelijk aan uw benen aan te passen.

Het apparaat heeft geen verwarmingsstanden, maar dit is niet van invloed op de efficiëntie ervan. Het apparaat weegt 1,9 kg en wordt gevoed door een voeding van 12 W. Helaas heeft het geen draadloze verbinding, zodat u tijdens het gebruik dicht bij het stopcontact moet zitten.

Het massage apparaat kan alleen zittend worden gebruikt. Het heeft 5 standen, 2 intensiteitsniveaus en 2 soorten massage: compressietherapie en airbag-druktherapie.

CINCOM® Professioneel Beenmassage Apparaat

84,95
Laatste update was op: 29 november 2023 08:39

Beste benenmassage apparaat

8Expert Score
Conclusie

Hoewel het geen warmte standen heeft is het wel voor de prijs die je ervoor betaald een zeer goede optie! Daarnaast gebruikt die ook heel weinig energie waardoor je energierekening niet door het dak zal gaan. Ook is de afstandsbediening erg handig en gebruiksvriendelijk. Kortom, een zeer goede keuze.

Voordelen
 • 2 jaar garantie
 • Eenvoudig in te stellen
 • Afstandsbediening
 • Inclusief opberghoes
 • Inclusief snelstarter gids
Nadelen
 • Niet draadloos
 • Geen verwarmingsstanden

Koopgids – Waarop letten bij de aanschaf van een massage apparaat

Natuurlijk wil jij ook weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een massage apparaat. Daarom hebben we zoals aan het begin van dit artikel genoemd ook een koopgids voor je samengesteld. Hieronder bespreken we de belangrijkste punten waar je rekening mee moet houden als je een massage apparaat koopt.

Plek die je wilt massage

Iedereen heeft spanning op zijn lichaam en dat is ook vaak goed anders dan lig je als een slap hoopje op de grond. Maar te veel is ook niet goed. Dit kan vervelende effecten hebben. Iedereen heeft weer spanning op andere plekken in het lichaam.

Daarom is het goed om te kijken welke plek jij graag wilt behandelen met jouw massage apparaat. Heb je een heel specifiek plekje dan is het handig om een handzaam apparaatje te kopen, maar is het meer algemene spanning dan kun je kiezen voor een groter massage apparaat.

Soort massages

Nu kunnen de massage apparaten van tegenwoorden ook verschillende soorten massages uitvoeren. Zo zijn er apparaten die compressie massage kunnen doen maar ook, klopmassage, shiatsu massage, vibratiemassage en rol massage. Kijk dus even welk soort massage jij graag wilt hebben en bekijk goed of dit soort met het apparaat gedaan kan worden die jij wilt kopen.

Intensiteit snelheden

Het is belangrijk dat uw massagetoestel verschillende snelheden heeft, zodat het kan worden gebruikt op verschillende delen van je lichaam met verschillende behoeften en intensiteit. Misschien wil je iets zachts in uw nek, maar meer druk op de benen of rug, dus meerdere snelheidsinstellingen zijn essentieel voor een goed massage apparaat.

Warmtestanden

Als u een verwarmde massage wilt, controleer dan of er een optionele verwarmingsfunctie op jouw apparaat zit voordat je het koopt. De meeste mensen geven de voorkeur aan warme massage omdat het de spieren ontspant en de pijn beter verlicht dan gewone massage zonder warmte.

Timer

Een ingebouwde timer is ook een belangrijke functie waarmee de meeste massagers tegenwoordig zijn uitgerust, omdat hij helpt het apparaat automatisch uit te schakelen na de ingestelde duur.

Batterijduur

Het is altijd belangrijk om te weten over de levensduur van de batterij. Je wilt niet dat je massage apparaat snel leeg is. Ook handig om gelijk te kijken naar hoe snel het apparaat weer oplaad.

Draadloos?

Als u iets wilt dat u gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, is een draadloos toestel de beste optie. Je raakt dan niet verstrikt in draden en snoeren en de meeste draadloze toestellen worden geleverd met een draagtas, zodat u ze gemakkelijk kunt meenemen.

Als je het niet erg vindt om vastgebonden te zijn aan het apparaat, dan is een bedrade optie misschien handiger voor u, en vaak ook minder duur dan hun draadloze tegenhangers.

Omvang van het apparaat

De grootte is belangrijk als het op massages aankomt! Als je verlichting wilt van pijn en spanning in specifieke delen van het lichaam, kies dan voor een kleiner handapparaat dat gemakkelijk in die delen past, zoals de nek of rug. Grotere apparaten voelen misschien goed aan, maar kunnen specifieke gebieden niet behandelen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of je de ruimte hebt om een massage apparaat neer te zetten. Sommige apparaten zijn handmodellen, maar als je bijvoorbeeld een massage stoel kiest zal je meer ruimte nodig moeten hebben dan alleen een plekje in de kast.

massage apparaat kopen

Het was een lange rit, en wij kunnen ons voorstellen dat je ondertussen wel toe bent aan een massage na het lezen van dit mega lange artikel. Het is dan ook tijd om een keuze te maken. Voor het gemak hebben we onze top 10 hieronder nogmaals toegevoegd.

Tchair TC-296

Beste massagestoel
1.599,00

Sanbo® Massage Gun PRO

Beste massage gun / pistool
139,00

Medisana NM 890

Beste nekmassage apparaat
124,00

Medisana FM 888

Beste voetmassage apparaat
114,99

Medisana MC825

Beste rugmassage apparaat
165,00
Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo