Beste mechanische curved loopband zonder motor van 2023

Als je in vorm wilt komen en je gezondheid wilt verbeteren, dan kan een loopband de beste keuze zijn uit alle soorten cardioapparaten die je ooit zult kopen. Waarom? Omdat het je lichaam een geweldige cardio workout geeft, die zo ongeveer elke spiergroep traint, en je ook helpt je evenwicht en coördinatie te verbeteren. Dit alles, en het heeft niet eens elektriciteit nodig; wat een gemak!

Lijk al dit jou wel wat? Dan ben je aan het goede adres! Alleen kan het een moeilijke opgaven zijn om de juiste mechanische loopband te vinden. Daarom hebben wij een rijtje gemaakt van de beste mechanische curved loopbanden zonder motor.

Een mechanische curved loopband is dus een geweldig fitnessapparaat waarmee je cardio workout naar een hoger niveau kunt tillen. Maar wil je weten waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een mechanische loopband? Bekijk dan ook nog onze koopgids om te ontdekken hoe jij er je voordeel uit kunt halen!

Beste mechanishce curved loopbanden zonder motor – Top 3

Crossmaxx Runner PRO Curved Crossfit Loopband

Beste ronde loopband met hoge belastbaarheid
3.999,00

Beste koop mechanische loopband zonder motor – VirtuFit Pro Elite HiiT Running

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running is een mechanische curved loopband zonder motor. Dit betekent dat je je eigen kracht moet gebruiken om op de loopband te lopen. De VirtuFit Pro Elite HiiT Running is niet alleen een goede keuze voor mensen die in vorm willen komen, maar ook voor mensen die willen afvallen.

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running heeft een instelbare helling en weerstand. Dit betekent dat je het makkelijker of moeilijker kunt maken om op de loopband te rennen, afhankelijk van je voorkeuren en behoeften.

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een groot LCD-scherm met een display dat informatie toont over je voortgang tijdens de trainingssessies. Dit zorgt ervoor dat je altijd weet hoe ver je bent gekomen en wat je te wachten staat qua afstand van start tot finish.

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running is eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen als het gaat om schoonmaken. Door de hoogwaardige materialen zul je de eerste 100.000 kilometer weinig onderhoud hebben. Daarnaast is hij ook nog gemakkelijk te verplaatsen door de transportwieltjes.

VirtuFit Pro Elite HiiT Running Loopband

2.499,00 3.990,00
Daisycon Fitwinkel.nl
Laatste update was op: 29 november 2023 08:38

Beste koop

8.5Expert Score
Conclusie

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running is dus een hoogwaardig fitnessapparaat en zal weinig onderhoud nodig hebben. Je kunt de training zwaarden maken door instelbare helling en weerstand. En door het grote LCD-scherm kun je tijdens de training alles volgens van snelheid tot het aantal calorieën dat je hebt verbrandt. De VirtuFit Pro Elite HiiT is zeker te vergelijken met de andere twee in de lijst en deze is een stuk goedkoper. Dat alles maakt dat de VirtuFit Pro Elite HiiT Running de beste koop!

Voordelen
 • Weinig onderhoudskosten
 • Meerdere weerstandsniveaus
 • Groot LCD-scherm
 • Hoogwaardig materiaal
Nadelen
 • Erg zwaar voor tijdens verplaatsing
 • Niet inklapbaar

Beste mechanische curved loopband zonder motor met hoge belastbaarheid – Crossmaxx Runner PRO

De Crossmaxx® Runner PRO is een niet-gemotoriseerde loopband die geen inspanning van de gebruiker vraagt. De Crossmaxx® Runner PRO wordt aangedreven door de loopbeweging van de gebruiker en biedt vele fitness opties zoals hardlopen, wandelen of joggen. De Crossmaxx® Runner PRO heeft een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg, wat hem geschikt maakt voor iedereen die wil beginnen met sporten of op zoek is naar een nieuwe manier om fit te blijven.

De Crossmaxx® Runner PRO is perfect als je thuis wilt sporten of als je fit wilt blijven tijdens lange reizen. Deze loopband heeft ook een LCD-scherm dat de tijd, afstand, verbrande calorieën en snelheid weergeeft. De Crossmaxx® Runner PRO heeft zeven verschillende trainingsmodi: vetverbranding, cardio training, hartslag regeling en meer!

Naast al zijn andere functies heeft deze loopband transportwieltjes, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen waar je maar heen wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het optillen van de loopband elke keer dat je hem wilt gebruiken. De weerstand op deze loopband kan worden aangepast tussen vier verschillende niveaus, zodat gebruikers kunnen kiezen hoe intens hun workout zal zijn, afhankelijk van

Het robuuste stalen frame met diverse trek- en duw oefeningen is mogelijk dankzij het lage handvat. De ingebouwde draadloze hartslagmeting maakt het eenvoudig om je vorderingen te volgen tijdens trainingen op dit cardioapparaat.

Het leukste aan de niet-gemotoriseerde CrossMaxX Runner PRO loopband is dat het bijna geen onderhoudskosten heeft gedurende zijn levensduur!

Crossmaxx Runner PRO Curved Crossfit Loopband

3.999,00
TradetrackerProducts fitnesskoerier.nl
Laatste update was op: 29 november 2023 08:38

Beste ronde loopband met hoge belastbaarheid

9.5Expert Score
Conclusie

De Crossmaxx® Runner PRO is een zeer hoogwaardige loopband met veel opties en heeft een hoog belastbaar gewicht. Met 150 kg belastbaar gewicht kan hde loopband de meeste mensen helpen sporten. Daarnaast heb je verschillende trainingmodi waarmee je trainingen kunt doen met specifieke doelen. Ook deze loopband heeft weinig tot geen onderhoudskosten. Dit alles maakt dat deze loopband met hoog belastbaarheid tot één van de beste keuzes!

Voordelen
 • Hoog belastbaar gewicht
 • Veel trainingsprogramma’s
 • Weinig onderhoud
 • Transportwieltjes
Nadelen
 • Zwaar voor tijdens verplaatsing
 • Duur

Bekendste merk mechanische curved loopband zonder motor – Assault AirRunner

De Air Runner is een uniek fitnessapparaat met een sterke focus op intervaltraining. De Air Runner is een loopband zonder motor en zonder snelheidslimiet. De loopband wordt aangestuurd door jouw energie, wat betekent dat hij zich aanpast aan jouw snelheid.

De Air Runner verbrandt 30% meer calorieën dan een gemotoriseerde loopband, maar heeft ook een geïntegreerde hartslagmeter. Dit helpt je vorderingen bij te houden tijdens intervallen of andere soorten trainingen.

De Assault Fitness Air Runner is ontworpen om binnenshuis gebruikt te worden, maar kan ook buitenshuis gebruikt worden als het weer het toelaat. Het apparaat is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die hun cardio uithoudingsvermogen willen verbeteren en gewicht willen verliezen door intensieve training op een relatief kleine loopband.

Met zijn 13 programma’s, waaronder interval programma’s, biedt deze loopband variatie in zijn trainingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit 3 doelgerichte programma’s, 4 hartslag gestuurde programma’s en 3 voorgeprogrammeerde programma’s. Je kunt ook je eigen aangepaste programma samenstellen door het gewenste aantal herhalingen te selecteren voor elk type oefening (interval, heuvelklim of snelheid). Bovendien kun je je eigen streef hartslagzone instellen met de ingebouwde hartslagsensor!

Ook deze mechanische curved loopband zonder motor heeft weinig onderhoud nodig. Dus je hoeft je zeker geen zorgen te maken dat je nog een keer een grote uitgaven moet doen voor dit cardioapparaat!

Assault AirRunner Loopband

4.499,00
TradetrackerProducts fitnesskoerier.nl
Laatste update was op: 29 november 2023 08:38

Bekendste merk

9Expert Score
Conclusie

De Air Runner is een zeer bekend merk en deze mechanische loopband zonder motor staat dan ook veel in professionelen sportfaciliteiten. Het heeft dus een goede reputatie en dat mag ook wel met alle functies. Met 13 programma’s waarvan 3 doelgericht en 4 hartslag gestuurd en 3 voor geprogrammeerd! Elk type training die je kunt verzinnen kun je hiermee doen. Deze loopband heeft net zoals de andere ook weinig onderhoud. Dus het is één van de bekendste merken met een goede reputatie en dit maakt deze loopband één van de beste!

Voordelen
 • Goede reputatie
 • Goed voor intervaltraining
 • Ingebouwde hartslagsensor!
 • Weinig onderhoud
Nadelen
 • Zwaar voor tijdens verplaatsing
 • Duur

Koopgids – tips tijdens het kopen van een mechanishce curved loopband zonder motor

Maat

De grootte van de loopband is een belangrijke factor om te overwegen wanneer je op zoek bent naar de beste mechanische gebogen loopband zonder motor. Je moet er een kiezen die niet alleen groot genoeg is voor je lengte, maar ook breed genoeg voor je benen en heupen om vrij te kunnen bewegen. De lengte van de band moet je pas van hiel tot teen gemakkelijk kunnen opvangen.

Belastbaar gewicht

Voordat je een fitnessapparaat koopt, is het altijd een goed idee om te kijken wat het gewicht aankan. Zo kun je voorkomen dat je iets koopt dat te dun en onstabiel is. Als je van plan bent je loopband vaak te gebruiken, kun je het beste een loopband met een hoger belastbaar gewicht dan normaal kiezen.

Materiaal

Het belangrijkste waar je op moet letten bij een loopband is de kwaliteit van de materialen. Het frame moet sterk genoeg zijn om je gewicht te dragen en langdurig gebruik te weerstaan. Het loopdek moet gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal, bij voorkeur een goede combinatie van staal en aluminium.

Stabiliteit

Een goede loopband moet stabiel en stevig zijn. De mechanische loopband moet een brede basis hebben, zodat hij niet omvalt als de gebruiker erop loopt. Het dek moet zwaar zijn, zodat het niet wiebelt of beweegt wanneer hem het gebruikt.

Trainingsprogramma’s

De beste mechanische gebogen loopband zonder motor moet meerdere trainingsprogramma’s hebben, zodat je diegene kunt kiezen die perfect bij je behoeften past. Sommige van deze opties omvatten programma’s zoals snelheid, helling, en hartslag gestuurde training. Je moet ook kijken naar het aantal trainingen dat in het geheugen van de machine kan worden opgeslagen.

Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo