Wie is Casper Goessens van Fit Voor Alles? 

Een fitnessfanaat en -expert die anderen helpt met het opbouwen van een gezond en fit leven: Casper Goessens is een aanwinst voor Fit Voor Alles. Hij geeft advies op het gebied van gezonde voeding, fitnessapparatuur en trainingen.

Casper Goessens in het kort

Casper Goessens kent alle ins en out’s van de fitnesswereld. Hij volgde niet alleen studies op het gebied van fitness, ook is hij zelf een actieve sporter. Hij verdiept zich regelmatig in wetenschappelijke studies die gerelateerd zijn aan spieropbouw en vetverlies. Op deze manier verkrijgt hij meer inzicht in de effecten van fitness op het lichaam, maar ook wat de mentale effecten hiervan zijn.

Sport en bewegen is goed voor de mens, op elke leeftijd. Daarom groeide de interesse voor fitnessprogramma’s en wist Casper succesvol een aantal relevante opleidingen af te ronden. Hij deed niet alleen theoretische kennis op, ook brengt hij een berg aan praktijkervaring mee.

De expertise van Casper

Trainen en de juiste voeding versterken elkaar. Ze staan voor geweldige resultaten. Casper weet als geen ander hoe je met goede training spiermassa opbouwt en vet verbrandt. Kwalitatieve voeding zorgt voor een goed herstel van het lichaam. De combinatie voeding en training is uitermate belangrijk, wil je goede resultaten behalen.

Casper heeft zich gespecialiseerd in diëtetiek en trainingsleer. Diëtetiek gaat over voorlichting over gezonde voeding en eetgewoonten, om zo het lichaam optimaal te laten functioneren. Trainingsleer is de kennis over een goede fitnesstraining. Zoals een trainingsprikkel uitlokken dat tot vermoeidheid en schade aan spierweefsel en cellen leidt. Van hieruit vindt herstel plaats en worden de spiercellen sterker.

Dit kan alleen gerealiseerd worden met voldoende variatie, intensiteit en een geleidelijke en consistente opbouw. Dat is waar Casper advies in geeft, en de nodige ondersteuning biedt.

Zijn werkzaamheden bij Fit Voor Alles

In het dagelijks leven is Casper personal trainer en deskundige op het gebied van voeding en fitness. Al zijn kennis en praktijkervaring neemt hij mee voor zijn werkzaamheden bij Fit Voor Alles. Hij schrijft blogs en artikelen over fitnessapparatuur, supplementen, trainingen en afvallen. Hij helpt lezers bij het maken van een keuze, of het nu over afvallen, gezonde voeding of fitnessapparatuur gaat.

Casper voorziet zijn artikelen van ondersteunende afbeeldingen en duidelijke instructievideo’s. Ook geeft hij tips over goede webshops waar de juiste apparatuur en producten verkrijgbaar zijn. Op deze manier kan iedereen met gezonde voeding en fitness beginnen bij. Van beginner tot gevorderde: iedereen haalt voordeel uit zijn blogs en adviezen.

Over Fit Voor Alles

Is eiwitpoeder goed voor het herstel van de spieren, hoe train je buikvet weg en welke fitnessapparatuur kun je thuis gebruiken? Fit Voor Alles is het startpunt voor iedereen die (binnenkort) aan fitness doet. De website informeert over verschillende fitnessapparatuur, wat hier de effecten van zijn en hoe je ze op de juiste manier gebruikt. Maar je leest ook over verschillende materialen, supplementen om af te vallen of voor je gezondheid, en hoe je trainingen goed uitvoert.

Of je doelstelling afvallen of een sterker lichaam is: Fit Voor Alles is er voor jou. Direct beginnen met het behalen van jouw doel? Verdiep je in de informatieve blogs of download een van de e-books, die geheel gratis tot jouw beschikking staan. De e-books helpen je op weg en zijn een praktisch naslagwerk voor later. Of deel ze met anderen en motiveer hen om vandaag nog aan een gezondere levensstijl te werken.

Casper: “iedereen kan een gezonder en energieker leven leiden”

Ruim de helft van de bevolking eet te veel suikers en vette producten. 40% geeft aan dat ze weinig gevarieerd eten. Daarnaast denken veel mensen dat sporten saai is, of de fysieke activiteit zorgt voor een te grote drempel om ermee te beginnen.

Casper is ervan overtuigd dat iedereen een gezonder en energieker leven kan leiden. Van jongeren tot senioren, man of vrouw, iedereen heeft een verborgen kracht in zich.

Het is Caspers missie om anderen in te laten zien dat gezonder leven niet zoveel moeite hoeft te kosten. Maar ook dat je niet dagelijks urenlang in een sportschool hoeft te staan, om je lichaam mooi in vorm te krijgen. Vanuit je huiskamer of slaapkamer werk je naar een fit en actief leven toe. Stap voor stap.

De overheid stimuleert de bevolking om dagelijks een half uur te bewegen. Casper wil hier nog een schepje bovenop doen: bewegen weer leuk en uitdagend maken. Caspers visie sluit naadloos op die van Fit Voor Alles aan. Samen staan we sterk.

Fitnessapparatuur-kopen.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo