DKN Technology RoadRUN i loopband review 2023

Zou je graag lekker thuis willen sporten? Het zou ideaal zijn. Wil je werken aan de conditie? Dit kan allemaal met de RoadRUN loopband. De DKN Technology RoadRUN loopband helpt je thuis bij je training. Je conditie opbouwen op deze loopband gaat eenvoudig. Voor iedereen die houdt van sporten is deze loopband een geweldig sportmaatje. De RoadRun is voorzien van een stille motor waardoor die weinig geluid maakt en heeft veel mogelijkheden zodat je een volledige workout kunt doen. 

In deze review vertellen wij je graag alles over de RoadRUN loopband. We vertellen je in het kort alles over het design en de voor- en nadelen van de DKN Technology RoadRUN loopband. De functies die dit cardio apparaat heeft komen uitgebreid aan bod. De loopband is zeer geschikt voor thuisgebruik. De hellingshoekfunctie en het inklapsysteem zijn bijvoorbeeld een groot pluspunt bij deze fitnessapparatuur.

DKN Technology RoadRUN loopband kopen/prijsvergelijking

Impressie

De eerste indruk is dat de loopband stabiel uitziet. De grote display is handig om al je gegevens te kunnen monitoren.

Design

De RoadRUN loopband heeft een stille motor die een continuvermogen heeft van 2.8 pk. Het piekvermogen gaat tot 4.5 pk. De loopband van DKN Technology heeft een laag energieverbruik wat een voordeel is. Het extra brede loopvlak van de RoadRUN loopband is ideaal. Het loopvlak van de loopband is ook langer. 

Het lopen op de RoadRUN loopband is comfortabel door de orthopedische loopmat want het bied een goede balans tussen het grondoppervlak en de schokdemping. De dikte van de loopmat is 3.3 mm. De RoadRUN loopband heeft een shockabsorbing deck systeem. Het shockabsorbing systeem zorgt voor een mindere impact op je gewrichten bij elke stap die je maakt. 

De loopband heeft een led console die je helpt om al je oefensessies op te slaan tijdens je workout. In de led console zit een controle systeem. Je kunt hier de snelheid en inclinatie aanpassen. De DKN Technology RoadRUN is in de kleur zwart. De loopband is voorzien van 28 programma’s zodat je de training kunt uitbreiden. 

Je kunt met de RoadRUN loopband je trainingen nog leuker maken door middel van de bluetooth functie. Het enige wat je moet doen is de kinomap downloaden en dan een route uitzoeken. Wil je jouw training nog zwaarder maken kun je helling veranderen. Via de bluetooth heb je de mogelijkheid om cardiotraining te gaan doen.

Functies van de DKN Technology RoadRUN loopband

De functies die handig zijn bij de RoadRUN loopband die wel ideaal zijn zetten we voor je op een rij. De functies zijn praktisch en kunnen je helpen om de workout op een volledige manier te kunnen doen. 

Het Led console

Het led console in de RoadRUN loopband kun je via het bedieningspaneel eenvoudig bedienen. Je kunt het bedieningspaneel vinden aan de voorkant van de loopband. Alle gegevens kun je aanpassen. Zo kun je de intensiteit instellen van je training maar ook alle gegevens monitoren. Je kunt de trainingspositie, inclinatie en de snelheid gemakkelijk aanpassen op de led console.

28 programma’s

De 28 programma’s van de DKN Technology loopband zijn ideaal. Je hebt 24 voorgeprogrammeerde programma’s waar je direct mee kunt starten. De loopband is voorzien van een hartslag programma en een manueel programma. De data is afleesbaar op verschillende ledvensters. Je kunt op de RoadRUN 4 gebruikersprofielen aanmaken. 

Het lange loopoppervlak van de RoadRUN

Het loopoppervlak van de RoadRUN is langer als andere loopoppervlakken. De loopband is niet alleen lang maar heeft nog een voordeel. De loopband is ook extra breed. De afmeting van de loopband is 53×148 centimeter. De loopband is voorzien van een loopmat die 3 mm dik is wat zacht aanvoelt.

Een stille motor

De stille motor van de RoadRUN loopband is fijn. Niet alleen is deze stil maar het energieverbruik van de loopband is laag. De motor heeft een 2.8 continuvermogen en dat kan oplopen tot 4.5. Het is mogelijk dat het energieverbruik verlaagt met 40 procent. Je zou door de lage energieverbruik dagelijks kunnen trainen als je dat wilt.

Voor- en nadelen van de DKN Technology RoadRUN loopband

Zoals altijd hebben producten die je koopt voor en nadelen. Wij zetten de voor en nadelen van de RoadRUN loopband voor je op een rijtje zodat je op basis daarvan een keuze kunt maken. Een fitnesstoestel moet voldoen aan je trainingswensen.

Voordelen
 • Bluetooth
 • Meerdere profielen aanmaken
 • Veel programma’s
 • De stille motor
Nadelen
 • Prijs
 • Verkrijgbaar alleen in zwart

Voordelen

Voor te beginnen zullen we de voordelen benoemen van de RoadRUN loopband. De voordelen die wij gevonden hebben van de RoadRUN loopband zetten we op een rijtje. 

 • Bluetooth
 • Meerdere profielen aanmaken
 • Veel programma’s
 • De stille motor

Bluetooth

Wil je meer variatie tijdens het lopen op de loopband dan kun je via bluetooth lekker lopen op diverse routes die je kunt instellen. Je zult meer variatie krijgen en dat maakt het lopen op de RoadRUN nog prettiger en zal niet saai worden.

Meerdere profielen aanmaken

Hoe leuk is het als je met vrienden samen kunt sporten op jouw loopband. Dat is namelijk met de DKN Technology RoadRUN loopband mogelijk. Hoe? Naast jouw eigen profiel heb je de mogelijkheid om nog drie profielen aan te maken. Iedereen kan op zijn eigen profiel trainen. 

Veel programma’s

Een pluspunt van de RoadRUN loopband is dat die veel programma’s heeft waardoor je een training nog spannender kunt maken. Met de voorgeprogrammeerde programma’s kun je direct starten met trainen op de loopband.

De stille motor

Wat fijn is aan de motor dat je deze bijna niet hoort. Tijdens een muziekje luisteren zul je geen last hebben van een brommende motor. De motor heeft weinig energieverbruik wat weer handig is. Het energieverbruik kan verlaagd worden tot 40 procent.

Nadelen

Ieder product heeft nadelen. Dat geld ook voor de RoadRUN loopband. De nadelen zijn:

 • Prijs
 • Verkrijgbaar alleen in zwart

Prijs

Voor veel mensen kan de prijs veel zijn. De loopband heeft een goed frame en is stevig. Voor die prijs haal je wel een goede loopband in huis. Van de RoadRUN loopband kun je jarenlang plezier hebben.

Verkrijgbaar alleen in zwart

Het is niet echt een nadeel maar soms kan het ook leuk zijn in een andere kleur. De loopband ziet er supermodern uit en zwart past bij elk interieur. Misschien wat meer accenten erin was al mooi geweest.

Specificaties

Automatische hellingshoekJa
Kleur Zwart
BidonhouderJa
Motor2.8 continue vermogen oplopend tot 4.5 pk
NoodstopJa
Programma’s28
InklapbaarJa
Snelheid0,8 tot 20 km per uur
TablethouderJa
TransportwieltjesJa
GebruikThuisgebruik 
Waterpas afstelbaarJa
Compatible met smartphoneJa
App mogelijkheidJa

Handleiding

DKN Technology RoadRUN loopband kopen/aanbiedingen

8.5Expert Score
Conclusie

Voor de prijs krijg je een goede en stevige loopband. De RoadRUN loopband is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft alle elementen die een loopband moet hebben. De stille motor en het grote loopoppervlak zijn een groot voordeel. Het bedieningspaneel is gemakkelijk te bedienen. De loopband heeft transportwieltjes en is compatible met een smartphone. 

De loopband heeft een shockabsorbing deck systeem. Je gegevens kun je gemakkelijk opslaan en deze kun je aflezen op het display van de RoadRUN. Via de Bluetooth kun je trainingen nog spannender en leuker maken. Je download een app waarmee je leuke routes kunt uitzoeken. Trainingen kun je variëren door deze zwaarder te maken.

De RoadRUN loopband is te gebruiken door meer mensen. Dat kan leuk zijn wanneer vrienden ook willen sporten. Voor iedereen worden de gegevens apart opgeslagen. Je kunt in de led console de intensiteit instellen voor je training. De snelheid en inclinatie aanpassen gaat eenvoudig. De loopband is misschien duur maar je zult er lang plezier van hebben.

Fitnessapparatuur-kopen.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo