Flow fitness runner DTM2000i loopband review 2023

Op zoek naar een krachtige loopband voor thuisgebruik? De Flow fitness runner DTM2000i loopband is van alle gemakken voorzien. Je krijgt met de Flow fitness runner een sterk fitnessapparaat in huis. De loopband dtm2000i is voorzien van een aantal technische snufjes die het sporten leuk maken. In deze review gaan wij alle technische snufjes uitleggen maar ook de voor- en nadelen van dit cardio apparaat.

 Je komt alles te weten over het design en voor wie de Flow fitness loopband geschikt is. De Flow fitness runner is voor thuisgebruik. Deze elektrische loopband is zeker echte krachtpatser. De programma’s die de Flow fitness runner heeft zullen uitgelegd worden in deze review. De band is voorzien van quick keys waardoor de loopband voor jou interessant kan worden. Ook heeft die genoeg mogelijkheden die jouw training tot een succes kunnen maken.

Flow fitness runner dtm2000i loopband kopen/prijsvergelijking

Impressie

flow-fitness-runner-dtm2000i-loopband-loopvlak
flow-fitness-runner-dtm2000i-loopband-console-tablethouder - kopie
flow-fitness-runner-dtm2000i-loopband-demping - kopie
flow-fitness-runner-dtm2000i-loopband-knopjes - kopie

Design

De stalen constructie van de Flow fitness runner loopband kan een gewicht dragen tot 150 kg. Dat is behoorlijk veel voor een loopband. Voor mensen die zwaarder wegen is de Flow fitness runner een ideaal sportmaatje want veel loopbanden hebben de gewichtsbelasting lager liggen. De Flow fitness runner dtm2000i loopband is heel sterk en dat zul je terugzien in het design. Het uiterlijk van de dtm2000i ziet er niet alleen stoer uit maar is ook robuust. 

De Flow fitness runner dtm2000i zal stabiel op de vloer blijven staan door de stalen constructie. De Flow fitness runner heeft een groot loopvlak van 140×50 cm met goede shockdempers die een perfecte demping geven tijdens trainen. De training op de Flow fitness runner zal voor iedereen comfortabel zijn want het zorgt ervoor dat de gewrichten en pezen niet overbelast worden. De Flow fitness runner is in de kleur zwart met grijs en ziet modern eruit.

Functies van de Flow fitness runner dtm2000i loopband

De flow fitness runner dtm2000i heeft bijzonder functies waardoor het een krachtpatser onder de loopbanden is. De functies die wij gaan beschrijven in de review zijn de motor, de ingebouwde speakers en ventilator en de quick keys speed en incline.

Motor

De Flow fitness runner heeft een 4pk motor. De loopband haalt een snelheid van 18km p/u gemakkelijk. De Flow fitness loopband is ideaal om op hoog tempo te trainen. Zeker wanneer je jouw conditie wilt verbeteren dan is de loopband een goede optie. Je kunt de snelheid instellen met stappen van 0,1 km per uur.

Ingebouwde speakers en ventilator

De ingebouwde speakers zijn ideaal. Je kunt via bluetooth jouw smartphone aansluiten en deze plaatsen in de tablethouder. Jouw muziek luisteren tijdens de training gaat gemakkelijk en je krijgt je favoriete entertainment wanneer je bezig bent met je work-out. Het is voorzien van een ventilator die ervoor zorgt dat je fris blijft tijdens het trainen. Je blijft gemotiveerder om te trainen.

Quick keys & incline

Je kunt met een druk op de knop je gewenste snelheid of hellingshoek kiezen. De display is voorzien van meerdere quick keys. Je kunt hem door de quick keys gemakkelijk bedienen. Programma’s instellen op de Flow fitness dtm2000i is in no-time gebeurt zodat je lekker door kunt trainen.

Inklapsysteem

Een ander mooie functie is het inklapsysteem van de loopband. Zo kun je hem eenvoudig opbergen op het moment dat je klaar bent met trainen. Zo kun je de ruimte eenvoudig weer gebruiken voor andere dingen. Ideaal voor thuis dus. Een echte inklapbare loopband is het dus.

flow-fitness-runner-dtm2000i-loopband-ingeklapt - kopie

Voor- en nadelen van de Flow fitness runner dtm2000i loopband

De voor- en nadelen van de Flow fitness runner dtm2000i gaan wij je wat uitgebreider uitleggen. Alle voordelen zetten wij op een rij zodat je een indruk krijgt wat de Flow fitness runner allemaal kan doen tijdens een intensieve training.

Voordelen
 • 34 trainingsprogramma’s
 • Gebruikersbelasting tot 150 kilogram
 • Een krachtige motor van 4pk en transportwieltjes
 • Hartslagmeting via handsensoren en een borstband
 • De monitor weergave
Nadelen
 • Weinig apps

Voordelen

De voordelen van de Flow fitness runner dtm2000i zijn:

 • 34 trainingsprogramma’s en gebruikersbelasting tot 150 kilogram
 • Een krachtige motor van 4pk en transportwieltjes
 • Hartslagmeting via handsensoren en een borstband
 • De monitor weergave op de Flow fitness runner

34 trainingsprogramma’s en gebruikersbelasting tot 150 kilogram

De Flow fitness runner dtm2000i is voorzien van 34 trainingsprogramma’s die je kunt instellen. Daarbij heeft de Flow fitness loopband nog 4 gebruikersprogramma’s en 3 hartslagprogramma’s. Je kunt een volledige training doen met de flow fitness runner loopband. De programma’s zullen je helpen om een intensieve work-out thuis te doen.

De programma’s stel je in via het display. Je kunt kiezen uit de 34 programma’s die voorgeprogrammeerd zijn. Je hartslagprogramma’s kun je eenvoudig instellen zoals je wilt. De Flow fitness runner draagt een gewicht tot maar liefst 150 kilogram. Ideaal voor zware mensen.

Een krachtige motor van 4pk en transportwieltjes

Het continuvermogen van 2pk en kan oplopen tot 4pk. De 4pk kan de loopband tot 18km per uur laten voortbewegen. Je kunt de snelheid instellen met de quick keys onder het trainen. De krachtige motor zal je work-out nog gemakkelijker maken. 

Een training op hoog tempo is met deze loopband mogelijk zonder dat je bang hoeft te zijn dat die omvalt. De Flow fitness runner is zeer geschikt om je conditie op peil te houden. De loopband kun je gemakkelijk verplaatsen door de transportwieltjes die erop zitten. De loopband opbergen gaat heel gemakkelijk.

Hartslagmeting via handsensoren en een borstband

De Flow fitness runner dtm2000i is hartslaggestuurd. De loopband heeft ook 3 voorgeprogrammeerde hartslagprogramma’s. Je kunt al kiezen uit alle voorgeprogrammeerde programma’s die de Flow fitness dtm2000i heeft maar wil je extra trainingsmogelijkheden dan kun je nog gebruik maken van fitness apps. Je kunt deze op je smartphone zetten. Via handsensoren en een borstband kun je gemakkelijk een hartslagmeting doen en dat aflezen via de display op de loopband.

De monitor weergave op de Flow fitness runner

Via de monitor heb je de mogelijkheid om je hartslag af te lezen maar ook de helling. De calorieën, snelheid, afstand en de tijd behoren ook tot de mogelijkheden. De programma’s die je instelt kun je zien op de monitor. Je weet altijd met welke training je bezig bent. Als je met de smartphone verbonden bent kun je apps downloaden voor nog meer trainingsmogelijkheden. Je kunt alles aflezen via de monitor. Een intensieve training is mogelijk omdat je alles kunt controleren op de monitor.

Nadelen

De Flow fitness runner dtm2000i loopband heeft eigenlijk geen nadeel. Er zit alles op wat nodig is voor een goede training. Iets wat meer zou mogen zou zijn:

 • Meer apps

Meer apps

Het is eigenlijk geen nadeel maar het zou wel mogen. Apps waardoor een training nog meer uit te breiden is.

Specificaties

MerkFlow Fitness
ModelDTM2000i
EAN8718591681721
Garantie3 jaar
34 programma’s Ja
NoodstopJa
BidonhouderJa
Gebruikersbelasting150 kilogram
InklapbaarJa
TransportwieltjesJa
Quick keys Ja
Snelheid18 km per uur
Ingebouwde speakers en ventilatorJa
TablethouderJa
Hartslagmeting via handsensoren en borstbandJa
Monitor weergaveLcd, tijd, snelheid, hartslag e.d.

Handleiding

Flow fitness runner dtm2000i loopband bestellen/aanbiedingen

8.5Expert Score
Conclusie

De Flow Fitness runner dtm2000i loopband is een loopband die sterk is. De loopband is van alle technische snufjes voorzien. De Flow fitness runner kan een belasting hebben tot 150 kilogram. Dat is wel bijzonder voor een loopband en is dus een groot voordeel. Mensen die zwaarder zijn en willen sporten hebben aan de Flow fitness runner een geweldig maatje. 

Het grote loopvlak zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt lopen en je training kunt voltooien. Een pluspunt is dat de Flow fitness hartslaggestuurd is. De loopband kan bluetooth ontvangen. De motor van de Flow fitness runner dtm2000i van 4pk is een voordeel want je kunt een snelheid halen van 18km p/u zonder problemen. 

Via je smartphone kun je nog apps downloaden zodat je meer trainingsmogelijkheden hebt. De loopband is inklapbaar zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen en ook opbergen.

Fitnessapparatuur-kopen.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo