Flow fitness dtm300i loopband Review 2023

Ben je op zoek naar een loopband? Dan is de Flow Fitness dtm300i misschien iets voor jou.  Dit cardio apparaat is handig voor de conditie en om gewicht te verliezen. In deze review gaan we het uitgebreid hebben over de Flow fitness dtm300i loopband. We vertellen je je alles over het design maar ook de functies die de Flow fitness dtm300i heeft. 

In deze review leggen wij je ook de voor- en nadelen uit van de Flow fitness. Want fitnesstoestellen kunnen voor- en nadelen hebben en om te zorgen dat je de juiste keuze maakt beschrijven wij deze voor je in de review. Het is wel belangrijk dat de Flow fitness dtm300i bij jou training wensen past. 

Flow fitness dtm300i loopband kopen/prijsvergelijking

Impressie

Design

De Flow fitness loopband is een instapmodel. De loopband van Flow fitness is zeer compact wat ervoor zorgt dat die in ieder huishouden gebruikt kan worden. De Flow fitness dtm300i biedt comfort en is van een degelijk materiaal gemaakt. Het design is in het zwart met elementen grijs zodat die in elk interieur past. 

Iedereen die zijn conditie wil opbouwen of wat gewicht wil verliezen kan dit gemakkelijk op de Flow fitness loopband. De Flow fitness is voor beginners en gevorderde sporters ideaal. De Flow fitness is voorzien van een DC Motor en heeft een piekvermogen van 2,5 pk. Je kunt de Flow fitness in 15 minuten opzetten en meteen gebruiken. 

De Flow fitness dtm300i loopband heeft ingebouwde speakers. Je kunt de smartphone of tablet koppelen aan de Flow fitness door middel van de bluetooth. Je kunt tijdens de training luisteren naar je favoriete muziek. De Flow fitness loopband is gemaakt uit de materialen kunststof en metaal. 

De Flow fitness dtm300i heeft bluetooth en het display is voorzien van led. Je kunt de Flowfitness gemakkelijk bedienen via een app want de loopband is compatibel met een smartphone of een tablet. Het design geeft een hartslagmeting via de handgrepen. Een borstband is mogelijk om die te gebruiken bij de Flow fitness dtm300i. 

Het Flow fitness dtm300i design geeft je de mogelijkheid om het trainingsprogramma uit te breiden met verschillende apps. Een van de Apps die compatibel is met de Flow fitness dtm300i loopband is Fitshow-Lite. De Flow fitness loopband dtm330i weegt 50 kg. 

Functies van de Flow fitness dtm300i loopband

De Flow fitness dtm300i heeft een aantal functies die handig zijn. Als beginnende of gevorderde kun je gemakkelijke een lichte work-out doen. Niet alleen gaat dat eenvoudig de loopband neemt weinig plaats in. 

De stille en krachtige motor zorgen ervoor dat je goed kunt werken aan je conditie. De Flow fitness loopband kun je gemakkelijk opbergen wanneer je klaar bent met trainen. De tablethouder is ook een ideale functie bij de Flow fitness.

Ruimtebesparend

Er zijn veel fitnessapparaten die ruimte innemen. Dat is met de Flow fitness dtm300i niet. De Flow fitness loopband heeft een platte loopband waardoor je hem eenvoudig kunt inklappen. Door middel van de transportwieltjes kun je hem gemakkelijk verplaatsen en opbergen. 

De Flow fitness is compact en kun je gemakkelijk onder je bed schuiven als je klaar bent met je work-out. De Flow fitness is 151x77x101 cm wanneer die opgesteld is. Als je de loopband wilt opbergen en je klapt hem in, dan is de loopband nog maar 13,8 cm hoog. De loopband is ruimtebesparend.

flow-fitness-runner-dtm300i-ruimtebesparend

Nauwkeurige hartslagmeting

Als je de Fitshow app gebruikt tijdens je training dan heb je de mogelijkheid om je hartslag te zien. Je kunt door middel van een bluetooth borstband je hartslag laten meten tijdens de work-out. Het display geeft tijdens je workout niet alleen de tijd aan maar ook de snelheid en afstand die je loopt. 

De Flow fitness dtm300i geeft ook je hartslag aan en de aantal stappen die je hebt gezet. De Flow fitness dtm300i laat je ook een geschatte calorieverbranding zien. Je weet precies wat je doet tijdens je lichte conditietraining.

Koppelbaar met Fitshow

De Flow fitness loopband heeft geen programma’s die je kunt instellen. De Flow fitness kun je bedienen via bepaalde apps. Je kunt een smartphone of tablet in de tablethouder zetten. Je koppelt dan de loopband ermee via een bluetooth verbinding. Je kunt nu de gegevens laden in de app. Fitshow is voor de Flow fitness dtm300i ideaal maar je kunt ook andere apps gebruiken.

Voor- en nadelen van de Flow fitness dtm300i loopband

Ieder product heeft zijn voor- en nadelen. Dat geld ook voor de Flow fitness dtm300i. Wij zetten deze op een rij zodat je op basis daarvan een keuze kunt maken. Je weet dan of de loopband bij jou training gaat passen.

Voordelen
  • De bluetooth verbinding en tablethouder
  • Een krachtige stille motor
  • Ruimtebesparend door compactheid
  • De touchscreen en display
Nadelen
  • Geen programma’s

Voordelen

De voordelen van de Flow fitness dtm300i zijn:

  • De bluetooth verbinding en tablethouder
  • Een krachtige stille motor
  • Ruimtebesparend door compactheid
  • De touchscreen en display

De bluetooth verbinding en tablethouder

Via een bluetoothverbinding kun je jouw smartphone of tablet koppelen met de Flow fitness dtm300i loopband. Het voordeel hiervan is dat je de smartphone in de tablethouder kunt zetten. Een app zorgt ervoor dat alle gegevens naar je smartphone of tablet gaan. Je kunt de snelheid instellen via de display op de loopband tijdens je work-out. Muziek luisteren gaat eenvoudig tijdens het trainen.

Een krachtige stille motor

De motor van de Flow fitness dtm300i is zeer stil en krachtig. Een continuvermogen van 1.25 pk die gaat naar een piekvermogen van 2.5 pk is niet mis. De motor haalt een snelheid van 12km per uur. Dat is ideaal wanneer je in een hoog tempo soms wilt trainen. Je conditie zal erdoor zeker verbeteren. De motor is bijna geruisloos tijdens je training en dat is zeker een voordeel.

Ruimtebesparend door compactheid

De Flow fitness dtm300i is inklapbaar. Dat zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt opbergen. De loopband wordt na het opklappen zeer klein waardoor je hem gemakkelijk onder een bed kunt schuiven als je dat zou willen. De Flow fitness dtm300i heeft hiermee een groot voordeel omdat het praktisch is.

De touchscreen en display op de Flow fitness loopband

Via het display kun je alles aflezen. Bijvoorbeeld je hartslag, de gelopen afstand of je calorieën en zoveel meer… Via de touchscreen kun je de snelheid instellen. Dat kan alleen wanneer je de loopband hebt gekoppeld aan je smartphone of tablet.

Nadelen

De Flow fitness dtm300i loopband heeft enkele nadelen zoals…

  • Geen programma’s

Geen programma’s

De Flow fitness dtm300i loopband kun je alleen bedienen door apps. Het heeft geen geïntegreerde programma’s waar je uit kunt kiezen. Soms kan dat nadelig zijn voor mensen. Toch is het via apps gemakkelijk te doen.

Specificaties

MerkFlow Fitness
TypeDTM300i
EAN8718591682001
Garantie1 jaar
Belastbaar gewicht110 kg
DisplayHartslag, afstand, stappen, calorieën e.d.
TouchscreenJa
GebruikersBeginners en gevorderden
Waterpas afstelbaarJa
HandsensorenJa
HartslagmetingJa
Display typeLed
Bediening via appsJa

Handleiding

Flow fitness dtm300i loopband kopen/aanbiedingen

7.5Expert Score
Conclusie

De flow heeft een aantal functies die handig zijn tijdens een training. De hartslagmeting op de Flow fitness dtm300i is nauwkeurig. Een voordeel van de Flow fitness loopband is dat je hem eenvoudig kunt koppelen aan je smartphone of tablet. De flow fitness heeft als een voordeel dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen door de transportwieltjes. 

Een groot voordeel is het dat je de Flow fitness inklappen kunt zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen. De Flow fitness neemt weinig ruimte in beslag. De tablethouder op de Flow fitness dtm300i loopband is handig voor je telefoon of tablet. Een degelijke loopband voor thuisgebruik. Voor de prijs haal je een loopband in huis die lang meegaat.

Fitnessapparatuur-kopen.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo