Finnlo Speedbike CRS3 review 2023

Ben je op zoek naar een speedbike voor thuis? Wil je graag intensieve trainen in je eigen vertrouwde omgeving? En houd je van een kracht en duur training gecombineerd. Dan is de Finnlo speedbike misschien het fitnessapparaat voor bij jou thuis. Een spinningfiets die ontwikkeld is voor strakke intensieve trainingen. Het frame is extra stabiel en als coat een hoogwaardige lak wat niet snel beschadigt. In de review over de speedbike willen wij je graag alles vertellen over deze stevige spinningfiets. 

We vertellen wat goed is aan dit cardio apparaat, maar ook wat minder goed is. Wij zullen het hebben over het design en ook de functies van de speedbike komen aan bod. De spinningfiets Finnlo speedbike CRS3 heeft genoeg mogelijkheden om jouw training te laten slagen. Alles wat belangrijk is om te weten van de Finnlo Speedbike CRS3 zullen wij hier beschrijven. Een speedbike kopen is een grote beslissing en dan moet deze wel bij jou doelen passen.

Finnlo Speedbike CRS3 kopen/prijsvergelijking

Speedbike CRS 3 | Dynamisches und kraftvolles Indoor Cycling | HAMMER

7.5Expert Score
Conclusie

De spinningfiets ziet er stevig uit en heeft een aantal leuke functies. De Finnlo Speedbike heeft 99 weerstandniveaus waaruit je kunt kiezen hoe zwaar de training zal zijn voor je. De weerstanden kun je handmatig instellen. Het gewicht van deze spinningfiets is 55 kg. De transportwieltjes helpen je om de spinningfiets te verplaatsen naar een andere plek. 

De Speedbike heeft een zadel en stuur die je kunt verstellen. Voor de prijs waarvoor die te koop is heb je een goede speedbike in huis. De prijs is hoog maar je krijgt er waarde voor terug. Het sterke frame van de Finnlo speedbike CRS3 zal niet snel breken. 

De spinningfiets is waterpas afstelbaar. Een spinningfiets zoals de Finnlo speedbike CRS3 zorgt ervoor dat je jouw doelen gaat bereiken. De doelen kun je met deze spinningfiets gemakkelijk halen als je iedere dag traint. Het trainen op de Finnlo Speedbike zal zeker niet saai zijn door alle functies die er zijn. 

Het lcd scherm is handig voor alle prestaties te lezen die je geleverd hebt. Er zijn bijna geen nadelen over de Finnlo Speedbike CRS. Met deze aankoop zul je geen miskoop hebben. De Finnlo speedbike is een goede aankoop.

Fitnessapparatuur-kopen.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Fitnessapparatuur-kopen.nl
Logo